torsdag 3. juni 2010

Mest misfornøyd med i interiøret?


Ja hva er du mest misfornøyd med i interiøret hjemme hos deg? Eller er du fornøyd med alt? Kanskje du ikke blir enig med de andre i hjemmet om en eller flere ting. 

Jeg har i alle fall en slik ting som jeg er sterkt misfornøyd med, og har vel egentlig vært det så lenge jeg har bodd her. Hehe 
Nå får jeg jo som regel styre på som jeg vil når det gjelder interiør, så jeg er heldig der. Men det er en ting vi ikke blir enige om.

Av alle ting så er det en lampe jeg ikke liker. Hmmm burde vel egentlig være ganske så lett å bytte ut. Men den gang ei. Lampen var en sambo skaffet før jeg flyttet inn, tror egentlig ikke han syns den er kjempefin han heller. Men han syns den er så praktisk. Pga det er nemlig en slik takvifte/lampe. Så han syns den er så herlig om sommeren når det er skikkelig varmt.
Vil ikke akkurat si at det finnes så mange av de dagene om sommeren at vi virkelig har behov for en slik vifte. Det funker som regel fint med terrassedøren åpen i tillegg til et par vinduer. Skulle det bli krise syns jeg vi heller kan investere i en bordvifte som kan flyttes rundt/vekk (les stues vekk i en bod) når den ikke trengs.

Så her kommer bilde av udyret
 
Det verste med hele lampen er vel at den er plassert i stuen, og jeg syns det er så flaut å få folk på besøk med dette udyret hengende i taket. Og jeg er ikke den eneste som syns den er stygg. En venninne av meg kalte den for horelampe (unnskyld uttrykket), den minnet om gamle westeren filmer, der slik lamper henger på bordell og horehus. Selv tenker jeg på innrøykte bingo lokaler eller spillehaller når jeg ser den. Nei uff en ting er i alle fall sikkert jeg vil ha den ut av vårt hjem!

Selvfølgelig går jeg og tenker mye på hva jeg skal bytte den ut med. Jeg tror det ville passet flott med en lignende lampe slik som denne Felicia Plafond fra Skeidar.


(foto lånt fra www.skeidar.no)

Nå er det bare å få overtalt sambo til å bli kvitt viften. 
Så kjære Rick jeg håper du leser dette og lar meg få bytte ut den kjære takviften din ;)

Ble visst dagens lille utblåsning det her, hehe
Men ja, er det noe du er skikkelig misfornøyd med så kom gjerne med en utblåsning du også for det føltes herlig å få det ut. 

Ha en fin kveld!

post signature

2 kommentarer:

 1. Herlig innlegge!

  Kjenner faktisk flere gutter som har en forkjærlighet for sånne vifter :) Men innrømmer at jeg synes de er lite pene (for å si det mildt :)
  Ditt ønske -den er bare lekker!

  Lykke til!

  Tove

  SvarSlett
 2. ha ha, dette ga meg en skikkelig god latter!! Godt du fikk "viftet" litt med forslaget her så kanskje han gir etter, og hvis ikke så fikk du iallefall "blåst" litt ut! ha ha!

  Klem

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails