onsdag 21. april 2010

Påbegynt arbeid på loft


Vi har nå påbegynt arbeidet med å innrede tørkeloftet og få en ekstra etasje. Det er mye som må gjøres før vi kan starte selve byggingen. I første omgang må vi tømme hele loftet for skrot og div. som har samlet seg opp gjennom tidene. Som en kan se på bildet har vi allerede fylt opp en container. Fretex var her også i dag og hentet en del ting. Men det er fortsatt mye igjen, så det blir nok et par containere til.

 
Min kjære samboer har tatt seg noen dager fri fra jobben for å prøve å bli kvitt så mye som mulig. Ny container kommer allerede i morgen. Får se om vi får gitt en del ting til forskjellige loppemarked også. Det er så mye vi burde beholde, men har rett og slett ikke plass til det. Så om andre kan få nytte av tingene er jo det kjempekjekt!


Vi må også skjære/brekke opp hele gulvet og tømme det for grus. Da dem i "gamledager" brukte grus til å isolere gulvet med. Så vi har litt av en jobb forann oss. Men det vil nok bli en spennende prosess. Herlig å være i gang med arbeidet. 
Jeg kommer til å oppdatere status og blogge om byggeprosessen underveis.

post signature

1 kommentar:

  1. Oi, dette så ut som mye jobb, men det blir nå kjekt når det endelig er ferdig og dere har en ekstra etage. Lykke til med prosjektet.

    Hilsen Ingvild

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails