søndag 25. april 2010

Fasadetegninger på utbygging av loft


Slik ser huset vårt ut i dag. Vår leilighet er den som ligger øverst til høyre i bilde. Tilsammen i hele huset er det 6 leiligheter. Min svigerfar eier vår halvdel av huset, der det er tre leiligheter til sammen. Utennom vår leilighet er det en i 1.etg som er identisk i størrelse som vår og en liten kjellerleilighet. 

 
Som jeg har skrevet tidligere skal vi og naboen bygge ut loftet med en ark, slik at leilighetene i 2.etg får en ekstra etasje. 

Her er fasadetegninger av hvordan huset sånn ca. vil se ut med utbygget ark. 
(Litt dårlige tegninger desverre).


 

 Det vil også bli en liten terrasse, og vi satser på at største delen av utbygget blir i glass. Vi er også på utkikk etter en passende skyvedørsløsning på arken. Så får vi diskutere litt med naboen om hvilken løsning vi skal gå for. Slik at det blir make løsning, og fasaden på huset blir lik på begge sider.

I helgen har vi klart å fylle enda en container med div. og loftet er nå nesten helt tømt. Snart er det bare å gå i gang for fullt med å rive opp gulvet, og tømme det for grus. Det blir litt av en hard jobb, så skal bli herlig når vi er ferdig med den delen ;) 

Om noen vet om noen bra skyvedørsløsninger (?) setter jeg stor pris på tips!
post signature

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails