søndag 31. januar 2010

Cruise i Karibien

 Om et par uker drar vi på cruise i Karibien med Oasis of the Seas som er verdens største cruiseskip. 
Jeg gleder meg utrolig mye til å dra vekk fra kalde Norge, og komme til sol og varme. Må si jeg begynner å bli litt lei all denne snøen, og i løpet av natten har det lavet ned enda mer snø.

Vi har også vært på cruise tidligere, men da var vi i middelhavet. Jeg syns det å dra på cruise er en fin måte og feriere på. Det er utrolig mye kjekt å finne på ombord på skipet, og det er vanskelig og kjede seg. Man er innom forskjellige land og steder. Og det gir et lite innblikk på om dette er et sted man har lyst å reise til igjen, eller ikke. Cruise er også en type ferie som passer for de fleste mennesker i alle aldre, enten man er en barnefamilie, et par eller vennegjeng på tur.


Oasis of the Seas er som sagt verdens største cruiseskip, og er 44% større en verdens nest største cruiseskip. Lengden på skipet er 360m, og høyden er 72m over vannflaten. Det er plass til 6296 passasjerer, og mannskapet er på 2165. Det er hele 24 restauranter ombord og 37 barer. Det er til og med en egen park ombord, kalt Central Park med 25 seks til syv meter høye naturekte trær. Man finner også flere badebasseng ombord, minigolf, basketballbane, skøytebane, surfesimulator, klatrevegger, karusell, casino, spa og fitnessområde, aquateater og taubane osv. Så jeg tror vi kommer til å få en herlig ferie.


Skipet går fra Fort Lauderdale utenfor Miami, og stedene vi skal innom i karibien er St.Thomas, St.Maarten og Bahamas. 


Ønsker man å drømme seg enda mer vekk eller vil ta en nærmere titt på skipet kan man gå inn på http://www.oasisoftheseas.com/

post signature

3 kommentarer:

 1. Så heldig du er! Jeg var på den samme turen i fjor men med et annet skip. Vi var veldig uheldige og fikk regn og overskyet i nesten to uker. Men uansett er det jo deilig og komme seg bort! La oss håpe du får bedre vær, uansett god tur!!

  SvarSlett
 2. Takk ;) Ja jeg håper vi blir heldige med været. Trenger virkelig litt sol på kroppen. Synd dere var uheldige med været på deres tur. Men som du sier, uansett blir det deilig og bare komme seg bort litt :)

  SvarSlett
 3. hei hei!
  Takk for den hyggelige kommentaren på bloggen min. Ser vi skal til samme strøk. Vi skal også til Fort Lauderdale eller at vi er ferdig med orlando.
  åå... cruise.. det får blir neste gang! :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails