torsdag 18. mars 2010

Gode nyheter

I dag har vi endelig mottatt gode nyheter, så jeg er kjempeglad. 
For noen mnd siden begynte vi en lang søkeprosess om å få innrede tørkeloftet og bygge ut en liten ark. Slik at vi vil få en ekstra etasje på leiligheten vår. Loftet slik det er i dag har ingen funkskjon for oss, annet en oppbevaringsplass. Og vi har nok boder i kjelleren til å obevare ting og tang, så vi trenger ikke plassen på loftet til dette. 

Vi mottok først to avslag på søknaden, men etter atter en anke fikk vi i dag endelig godkjent søknaden ;)
Plassen på loftet vil vi utnytte til å bygge et større bad, da badet vårt i dag er veldig lite (skal legge ut bilder av badet senere). Og så vil vi nok lage til for en liten loftstue, og kanskje et lite kontor. 

Vi vil nok starte byggingen etter sommeren litt ut på høsten. 
Skal bli kjempekjekt å få en ekstra etasje. Og tiden fremover vil gå med til å finne fine planløsninger, se etter inspirasjon til hvordan badet skal se ut osv. Med andre ord vi har en utroligkjekk tid i møte :)

 
Resten av kvelden skal jeg bruke til å hente litt inspirasjon i denne flotte boken "Romantiske hem & inspiration i vitt". Kjempeflott bok med masse fine inspirerende bilder :)

Det første bildet er av mine nye lysestaker fra Lisbeth Dalh, kjøpt på tilbud hos Boligfryd

post signature

1 kommentar:

  1. TUsen takk for koselig kommentar hos meg og skryt av vimplene:-)
    Fin blogg du også,ikke hørt om det merket under..men ser jo nut som de har mye fint. Den svenske boken har jeg og..en drøm av en bok!!
    God helg og hilsen fra Anette

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails