lørdag 20. februar 2010

Mottatt varer fra Boligfryd.

Jeg er kjempefornøyd med nettbutikken Boligfryd. I dag mottok jeg flere varer som jeg hadde bestilt. Super god service og varene blir hurtig levert. Varene jeg fikk i dag bestilte jeg på onsdag, sist jeg kjøpte varer derfra gikk det også like raskt.

Legger ved bilder av noen av varene som jeg skal ha i annekset. Disse tingene er fra HouseStyle, en bedrift som skal leggesned. Så jeg tenkte jeg måtte handle litt varer mens man kan. Jeg kjøpte to glasslykter, og to putetrekk med anker på. Putetrekket ser ikke så bra ut på bildet, da jeg har en fyllpute inni som er for liten i forhold til trekket.

Jeg var også heldig ved denne bestillingen, det lå en ekstra gave i pakken. Denne gang fikk jeg en notatbok fra House Style. Den kommer til å passe kjempegodt inn i det maritime annekset vi skal bygge. Notatboken vil nok også passe utmerket som en gjestebok. 

Jeg fikk også en del andre varer i pakken fra Boligfryd. Det var varer fra Lisbeth Dahl, som jeg skal ha her hjemme. Får heller ta å legge ut bilder når jeg har plassert dem rundt omkring. 
 
Nå skal jeg drømme meg bort og få innspirasjon til annekset med bøker jeg har mottatt fra Book Depository. Billige bøker som sendes fraktfritt til Norge.

Ønsker alle en riktig fin lørdag!

post signature

2 kommentarer:

 1. Hei hei!
  Så fin blogg du har:)
  Kjempefine varer du bestilte.
  Gler meg til å følge med på bloggen din!
  Ha ein herleg lørdagskveld!
  Klem Anne i www.anneskaar.com:)

  SvarSlett
 2. Så moro med noe nytt, fikk skikkelig sommerfølelse av de maritime tingene...deilig! Ha en fin lørdagskveld!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails